WIE SCHRIJFT DIE BLIJFT

Laat je inspireren door relevante artikelen, mooie verhalen en actuele achtergronden.
Aniek Stout - EVC Onderwijsassistent
Aniek was Pedagogisch medewerker niveau 4 in de kinderopvang. Zij volgde het EVC-traject voor Onderwijsassistent. Lees haar verhaal!
Jan Lazeroms - EVC BOC6
Jan Lazeroms kreeg de mogelijkheid om binnen Strukton te ontwikkelen. Wil je weten hoe zijn BOC6 traject verliep? Bekijk zijn interview!
Artikel in Vives
In Vives (Onderwijs & ICT) verscheen een interview met Robinet Bargeman over ons online kindportfolio STERiK.
Artikel NIVOZ
Ben je nieuwsgierig hoe wij denken over de besteding van de NPO-gelden? In dit artikel van Stichting NIVOZ kunnen wij ons helemaal vinden.
De STERKscan zet aan, het gesprek zorgt voor beweging
Bureau STERK en De Nationale Zorgklas sloegen de handen ineen om eigen regie op duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen te stimuleren onder de zij-instromers in de zorg. Door ze de STERKscan in handen te geven, wilden beide partijen ervoor zorgen dat de deelnemers passende ontwikkelstappen blijven zetten, met een beter beeld van zichzelf als mens én professional.
Wat een positieve benadering bewerkstelligt.
Wij zijn fan van Machteld Huber. Lees in De Correspondent hoe zij tegen gezondheid aankijkt. Met eenzelfde positieve benadering kijken wij bij Bureau STERK naar onze kandidaten.
Pascal Verbeek - Eneco
“Wat was ik blij dat ik mijn praktijkervaring kon gaan verzilveren door een EVC-traject te volgen. Ik ben namelijk niet iemand die continu in de schoolbanken moet zitten.”