HET GEZICHT DAT JE TREKT ALS ZE JE VRAGEN:

EVC, wat is dat eigenlijk?

EVC: ERKENNING VAN VERWORVEN COMPETENTIES

Bij EVC - Erkenning van Verworven Competenties - kijken we naar alles wat er al is, wat je op dit moment weet en kunt. Het gaat het niet alleen om wat je (ooit) op school leerde, maar ook om wat je in jouw werk en vrije tijd geleerd hebt. Samen brengen we alles in kaart, vervolgens zorgen we voor waardering en erkenning van jouw kennis en kunde. Dit traject kan leiden tot een mbo- of hbo-diploma, een ervaringscertificaat, een vakbekwaamheids- of een competentiebewijs. Maar net wat jij nodig hebt. Bij EVC vergelijken we jouw kennis en kunde met een beoordelingsstandaard. Dat kan een onderwijsstandaard zijn (mbo of hbo-opleiding), een branchestandaard, een beroepsstandaard of een competentiestandaard.
DE EVC-PROCEDURE
De EVC-trajecten bij Bureau STERK verlopen globaal volgens een vast patroon. Wil je weten wat je te wachten staat? Hier lees je er alles over. En als je dan nog vragen hebt: bel gerust!
ALLE EVC-TRAJECTEN
Hier vind je alle EVC trajecten die Bureau STERK aanbiedt. Zit jouw traject er niet bij? Neem dan toch contact met ons op. Vaak kunnen we je op een andere manier wel helpen.
[object Object]

Naar de EVC-trajecten

Bureau STERK is een erkend EVC-bureau en voert ook het keurmerk van de NRTO. Onze EVC-trajecten leveren naast een waardedocument en opname in een register nog veel meer voordelen op, zowel voor de deelnemer als de organisatie, én de samenleving. EVC biedt toekomstperspectief!