IS METEN OOK WETEN?

Examens en toetsen

Voor onze EVC-trajecten op mbo-niveau nemen wij de instellingsexamens (Spreken, Gesprekken en Schrijven) af voor Nederlands, Engels en in sommige gevallen ook Rekenen. Dat doen we dan onder de vlag van een onderwijsinstelling, meestal een ROC. De examens nemen we af in ons eigen toetslokaal in Culemborg.

Nadat je je hebt aangemeld voor de examens (aanmelden doe je in overleg met je begeleider of je stuurt een e-mail naar: examens@bureausterk.nl) sturen we je per e-mail de documenten ter voorbereiding en drie data waaruit je kunt kiezen om je examens te doen. Afzeggen kan tot 24 uur voor je examens, daarna rekenen we € 25,- aan administratiekosten.

Bureau STERK neemt de examens en toesten af via het TOA-toetsplatform.

Vrijstelling?
Heb je al een recent mbo-diploma of een ander waardedocument? Dan kun je in veel gevallen vrijstelling krijgen, omdat je die examens dan al hebt gedaan. We kunnen je helpen de vrijstelling aan te vragen.

Vragen?
Heb je nog vragen over examens of wil je overleggen? Bel gerust, dan helpen we je zo goed mogelijk: 0345 - 471 370.

_______________________________________________________

Het scheelt dat je examens kunt maken in een fijne, ongedwongen sfeer” - Gert Pronk, EVC-kandidaat _______________________________________________________

LOI


Volg je de de cursus Nederlands 3F bij de LOI? Dan doe je niet alleen de Instellingsexamens bij ons, maar ook de Centraal Schriftelijke examens. Je ontvangt van ons de uitslagen meestal binnen 24 uur in je mail. Met deze uitslagen kun je bij de LOI je certificaat Nederlands 3F opvragen.

Je doet bij ons de volgende examens:
  • Nederlands 3F spreken (Instellingsexamen)
  • Nederlands 3F gesprekken (Instellingsexamen)
  • Nederlands 3F schrijven (Instellingsexamen)
  • Nederlands 3F lezen (Centraal Schriftelijk examen)
  • Nederlands 3F kijken/luisteren (Centraal Schriftelijk examen)

De kosten voor deze 5 examens zijn € 325,- ex. 21% btw. Wil je je aanmelden voor de examens voor de cursus Nederlands 3F van de LOI? Stuur dan een mail naar examens@bureausterk.nl. Je ontvangt dan van ons een offerte. Als we die getekend terug hebben, ontvang je een mail met de documenten ter voorbereiding en drie data waaruit je kunt kiezen om de examens te doen. Je doet alle examens op 1 dag, achter elkaar. Reken op ongeveer 3 uur examentijd. Je kunt tussen de examens pauzes nemen.
[object Object]

EXAMENVREES? HOEFT NIET!

Maar als je toch zenuwachtig bent, kunnen we je ook daar bij ondersteunen.