INZICHT HELPT JE VERDER

Testen

Wil je inzicht in jouw capaciteiten, competenties en talenten? Of wil je voor studie of werk weten wat je werk en denkniveau is? We gebruiken hiervoor de NOA-testen. Maatwerk is mogelijk, we adviseren je graag. We nemen de testen bij ons in Culemborg af. Na afloop worden de resultaten met je besproken. Je krijgt de uitkomsten in de vorm van een digitaal rapport direct mee naar huis.

  • Capaciteitentest: meet je cognitieve capaciteiten aan de hand van (max 8) subtests waarbij de volgende factoren worden gemeten: logisch redeneren, ruimtelijk inzicht, numerieke en verbale vaardigheden en perceptuele snelheid.
  • Persoonlijkheidstest: doel is om een beeld te krijgen van jouw persoonlijke eigenschappen die van belang zijn in een studie- of werksituatie. De volgende zes dimensies komen aan de orde: emotionele stabiliteit, extraversie, consciëntieusheid, openheid, vriendelijkheid, integriteit.
  • Persoonlijkheidstest Studie: de test is toegespitst op studie. Het doel van deze test is om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor studiesucces op mbo, hbo of universitair niveau. De test kijkt naar: regels en ordelijkheid, zelfdiscipline, aanpassingsvermogen en flexibiliteit, zelfvertrouwen, extravert studiegedrag, integer studiegedrag, creativiteit, initiatief, leergierigheid en vriendelijk en sociaal gedrag.
  • Motivatie vragenlijst: dit instrument brengt jouw motivatie in kaart. De test meet verschillende aspecten: prestatiemotivatie, extrinsieke motivatie, intrinsieke motivatie, zekerheid en vertrouwen.
  • Interesse- en beroepskeuzetests: er zijn meerdere tests die we kunnen inzetten om beroepsinteresse in kaart te brengen voor alle niveaus.
  • Competentietest: met deze test brengen we maximaal 37 competenties in kaart aan de hand van zes competentieclusters: commerciële, communicatieve, leidinggevende, persoonlijk en professionele competenties.

We kunnen ook andere testen en instrumenten inzetten. Informeer naar de mogelijkheden.
Bureau STERK heeft deze instrumenten ingezet bij diverse opdrachtgevers, zoals: Westfriesgasthuis, Waterland Ziekenhuis, Groene Hart Ziekenhuis, Zorggroep ONL, bij de Pabo, de toelating tot de opleiding ambulancechauffeur en tal van ander opdrachtgevers.

Kosten
De kosten voor toetsen of testen zijn geheel afhankelijk van het pakket en doel.

Voorbeeld:

Meer informatie?
Neem contact met ons op: 0345 – 471370 of mail: info@bureausterk.nl