Alles wat je doet draagt bij aan je ontwikkeling!

Bevlogenheid op bestelling

Bureau STERK organiseert verschillende inspiratiesessies. Dat doen we op eigen initiatief of we doen dat op verzoek. Met originele en bevlogen sprekers, inspirerende lees-, kijk- en luistertips, professionele begeleiding en nog veel meer instrumenten om jou of je team te inspireren, om zo een stap in je professionele (en persoonlijke) ontwikkeling te zetten. Hieronder zie je drie inspirerende manieren om ‘next level’ te worden.
INSPIRATIEDINER
Tijdens de inspiratiediners van Bureau STERK ontstaan de meest waardevolle verbindingen en ideeën. Op een inspirerende locatie heerlijk eten in goed gezelschap van mensen die op zoek zijn naar nieuwe kennis en inzichten. Bureau STERK voedt u graag!
Masterclass Informeel leren
In de masterclass tonen we aan dat informeel leren heel krachtig is, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. We onderbouwen dat vanuit wetenschappelijke inzichten en met voorbeelden uit de (beroeps)praktijk.
Coaching & Advies
Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wil je spiegelen en sparren of een flinke dosis inspiratie opdoen? Bij Bureau STERK gaan we uit van jouw kracht en talent. We coachen je met advies, gebaseerd op waarderend onderzoek.
Breinleren