eten en ontwikkelen gaan prima samen bij bureau sterk

Inspiratiediner

Een diner waar je gevoed wordt door inspiratie, kennis en nieuwe mensen. 


Het inspiratiediner is ontstaan door twee fenomenen uit twee verschillende boeken te koppelen. Gert Biesta (2016) schreef in ‘Het prachtige risico van onderwijs’ dat het van belang is om notie te nemen van iets ‘dat van buitenaf komt’ en iets ‘radicaal nieuws’ brengt. En Peter Senge (Het Vijfde Discipline Praktijkboek, 2008, 9e druk) schreef over ‘Hardee’s personeelsetentjes’. Deze etentjes werden thuis georganiseerd, zonder agenda, om te praten over dialoog en gemeenschap. Er ontstonden de meest waardevolle verbindingen en ideeën; een beweging, een gemeenschapsaanpak. Bureau STERK biedt je de kans om dit te ervaren.

Het ‘thuis’ van Bureau STERK is een inspirerende locatie, waar heerlijk eten geserveerd wordt. Meld je aan voor een Inspiratiediner of organiseer er een met je collega's of bestuur. Je bevindt je in goed gezelschap van mensen die, net als jij, op zoek zijn naar nieuwe kennis en inzichten, de dialoog en de verbinding naar maatschappelijk en vakgerelateerde thema’s. Bureau STERK voedt je graag!

Meer weten ?
Bel voor meer informatie voor het eerstvolgende Inspiratiediner of over het organiseren van een eigen inspiratiediner 0345 - 471 370 of mail: info@bureausterk.nl


“Ware kennis zonder ervaring is voedsel zonder voedingswaarde” - David Mitchell