ALS JE SPIEGELT ZIE JE WIE JE BENT

Scans

Sta je op het punt van baan te veranderen? Of wil je weten of dat ene EVC-traject voor jou een succes kan worden? Bureau STERK biedt instrumenten om je te ondersteunen bij de keuzes die je moet maken.

STERKscan
Breng je persoonlijke en professionele identiteit in beeld met deze door Bureau STERK ontwikkelde online tool. Het resultaat, een poster met daarop in woord en beeld 14 onderdelen die samen iets zeggen over hoe jij er persoonlijk en professioneel op dit moment voor staat. De STERKscan wordt door diverse grote organisaties ingezet in de HRM-cyclus. Maar je kunt deze STERKscan ook zelf doen, bijvoorbeeld als start voor een loopbaantraject. Dan wordt de poster met je besproken en krijg je na afloop een gespreksverslag. We spiegelen je op een positief kritische manier, waardoor je vol energie een volgende stap kunt zetten.
Detailscan
Gratis scan om snel een beeld te krijgen van je competenties voor een EVC-traject. Elk traject start met een detailscan waarin je aangeeft of je wel of geen ervaring hebt met de gevraagde competenties. De uitslag van deze scan geeft een indicatie van wat je te wachten staat tijdens een EVC-traject.

Kosten
De kosten voor toetsen of testen zijn afhankelijk van het pakket en doel.

Voorbeeld

Meer informatie
Neem contact met ons op: 0345 – 471370 of mail: info@bureausterk.nl