Wat levert EVC op?

EVC is waardevol op diverse manieren.

EVC biedt perspectief

Je kunt je ontwikkelen door een studie of cursus te gaan doen, maar waarom zou je de theorie gaan leren als je die al in de praktijk uitvoert? Een diploma of ander waardedocument behalen via een EVC-traject biedt twee heel duidelijke voordelen: het gaat (veel) sneller en het kost minder geld. Maar er zijn nog meer voordelen, zowel voor de werkgever als de werknemer. En uiteindelijk ook voor de maatschappij. Wat die voordelen zijn lees je hier.

Daarnaast wordt elk EVC-traject afgerond met een Ervaringscertificaat. Vaak is dit waardedocument voldoende. Het kan ook zijn dat verzilvering wenselijk of nodig is. Hieronder leggen we uit wat een Ervaringscertificaat is en welke andere waardedocumenten er zijn. Wij kunnen door onze samenwerking met vele erkende opleiders op mbo- en hbo-niveau en het NKC EVC zorgen voor soepele verzilvering.
VOORDELEN
EVC biedt voor zowel werkgevers als werknemers voordelen op. Uiteindelijk profiteert ook de maatschappij. Hoe? Dat lees je hier.
WAARDEDOCUMENTEN
Alle EVC-certificaten kunnen worden omgezet in verschillende soorten waardedocumenten. Welke dat wordt, hangt af van het traject dat je volgt.
(HER)REGISTRATIE
Een EVC-traject kan in sommige gevallen gebruikt worden voor (her)registratie in een kwaliteitsregister. Welke dat zijn en hoe het werkt, lees je hier.
VERZILVEREN
Kies je voor verzilvering van je EVC-certificaat, dan begeleiden we je daarbij.