De kracht van herhalen

Maar hoe doen ze dat bij Bureau STERK?

BREINLEREN

Bureau STERK verzorgt trainingen waarbij de principes van het breinleren worden toegepast. Deze kunnen onderdeel zijn van bijvoorbeeld de SON-bijeenkomsten, maar ook prima als losse training worden ingezet. Breinleren is er daar één van.

Een breinvriendelijke omgeving.
We weten steeds meer over de werking van het brein. Het is een enorme uitdaging om deze kennis toe te passen in het onderwijs of op de werkvloer. Dit traject staat in het teken van interactieve kennisoverdracht op basis van de methodiek breinleren en -didactiek (Dirksen, 2014). De professionals krijgen tips en gaan aan de slag met hoe ze in hun (didactisch) handelen en de inrichting van de leer- of ontwikkelomgeving rekening kunnen houden met de werking van het (kinder)brein. Door het principe van de ‘dubbele loop’ gaat het ervaren hand in hand met het zelf toepassen in de dagelijkse praktijk.

In overleg maken wij een maatwerktraject waarbij we op uw wensen en behoeften inspelen. Meer weten? Neem dan contact op met Bureau STERK: 0345 471 370 of mail naar info@bureausterk.nl