Pascal Verbeek - Eneco

“Wat was ik blij dat ik deze praktijkervaring kon gaan verzilveren met een EVC-traject”
Pascal Verbeek volbracht het EVC-traject ‘Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties, niveau 3’. Het volgende schreef hij naar aanleiding van zijn ervaring met het traject:

“Sinds ik in dienst ben bij Eneco heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround monteur. Deze mogelijkheid heb ik gekregen bij Eneco door verschillende skills te leren. Je kunt hierbij denken aan stadsverwarming, cv-ketels onderhouden en storingen oplossen, boiler storingen oplossen.  Maar bijvoorbeeld ook nieuwe producten vanuit Eneco zoals een slimme boiler module en ECM (Eneco Connect Module).

In de praktijk heb ik gemerkt dat ik snel leer. Wanneer ik iets zie of een collega doet iets voor, dan kan ik het me snel eigen maken. Wat was ik blij dat ik deze praktijkervaring kon gaan verzilveren door een EVC-traject te volgen. Ik ben namelijk niet iemand die continu in de schoolbanken moet zitten.

Ik heb het volgen van het EVC-traject dan ook ervaren als prettig, zeker ook door de goede begeleiding en de aangeboden structuur qua het aanleveren van bewijsmaterialen. Het EVC-traject heb ik vrij snel kunnen doorlopen, mede omdat ik grotendeels gewoon heb kunnen laten zien/aantonen door het aanleveren van bewijsstukken van mijn dagelijkse werk. Het praktijkgedeelte heb ik bovendien kunnen doen op onze eigen bedrijfsschool binnen Eneco.

Mocht je in eenzelfde situatie als ik zitten en graag je ervaring willen belonen met een diploma kan ik het EVC traject zeker aanraden!”