NIRPA

Kwaliteitsborging voor salarisprofessionals

Inschrijven in het NIRPA-register

NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll. Registratie van NIRPA vindt plaats in het Register Salarisadministrateur (RSa) en het Register Payroll Professional (RPP). Dit gebeurt o.a. op basis van behaalde diploma’s en jaarlijkse Permanente Educatie.

Geen diploma, wel ervaring? Je bent minimaal 3 jaar werkzaam in het vakgebied payroll en denkt te beschikken over de benodigde competenties en vaardigheden voor het vakgebied. Laat dan jouw kennis en ervaring waarderen  via de toetredingsprocedure.
Wil je een uitgebreidere weergave van jouw competenties en vaardigheden én een breder persoonlijk ontwikkelplan om door te ontwikkelen binnen het vakgebied? Dan past de NIRPA branchestandaard EVC-procedure.

Bureau STERK verzorgt  deze twee trajecten voor het NIRPA. Jacqueline Sijbring kan je daar meer over vertellen. Of meld je direct aan, dat kan ook.
TOETREDINGSPROCEDURE
De Toetredingsprocedure is voor salarisprofessionals die ruime ervaring hebben (meer dan 3 jaar).
EVC-traject
Het EVC-traject is voor salarisprofessionals die wel ervaring hebben, maar ook hun ontwikkeling in beeld willen brengen.