Ik sta er in!

Jij straks ook?

EVC voor opname in het SKJ register

Vakbekwame hbo jeugd- en gezinsprofessional - b180

Omschrijving EVC-traject

Deze EVC-procedure is voor iedere professional die minimaal één jaar werkt in de jeugdhulp en jeugdbescherming (GGZ, Social Work, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en jeugdgezondheidszorg) en zich wil registreren in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Als je niet voldoet aan de registratie-eisen, bijvoorbeeld omdat je een mbo-diploma hebt of omdat het huidige hbo-diploma geen toegang geeft tot het SKJ-register, kun je bij ons een EVC-traject doorlopen. Als je daarmee aantoont dat je voldoet aan de eisen ontvang je een vakbekwaamheidsbewijs waarmee je je kunt registreren in het SKJ.

Herken je je hierin? Heb je wel het werk- en denkniveau dat past bij deze omschrijving, maar kun je dit niet aantonen met een diploma of ander waardedocument? Laat dan je werkervaring erkennen.

Voorwaarden

  • Je bent minstens 1 jaar werkzaam in een functie binnen de jeugdhulp op hbo-niveau.
  • Je bent al verantwoordelijk voor de taken die eigenlijk, volgens de norm Verantwoorde Werktoedeling, door een geregistreerd professional moeten worden uitgevoerd.

Verzilvering

Als je voldaan hebt aan alle eisen verzilveren we jouw ervaringscertificaat via het NKC EVC en ontvang je het vakbekwaamheidsbewijs ‘vakbekwame hbo jeugd- en gezinsprofessional’. Met dit bewijs kun je je laten (her)registreren in de kamer Jeugd- en gezinsprofessionals van het SKJ.

Kosten EVC

  • Intakegesprek: ca. 30 minuten*, gratis
  • Pakket 1: € 1.500,- >  1 uur begeleiding en eindassessment
  • Pakket 2: € 1.875,- > startassessment, 1,5 uur begeleiding en eindassessment MEEST GEKOZEN
  • Pakket 3: € 2.250,- > startassessment, tussen- en eindassessment en 3 uur begeleiding
  • Extra tussenassessment: € 300,-
  • Alle kosten zijn ex. btw
  • Eventuele reistijd en -kosten op nacalculatie

* Na het intakegesprek bepalen we samen welk pakket het beste bij je past. Dit is afhankelijk van je ervaring, de uitslag van de ervaringsscan die je bij je inschrijving maakt en je persoonlijke situatie.

Extra kosten verzilvering
  • Kosten verzilvering (NKC EVC): € 162,50 (ex. btw)

Aanmelden

Meld je hier direct, kosteloos en vrijblijvend, aan voor dit EVC-traject. Kies in de rechterkolom onder EVC-richting voor de tweede optie: Beroepsstandaard vakbekwame hbo jeugd- en gezinsprofessional (SKJ). Vul je gegevens in en eventueel die van je werkgever. Na de aanmelding word je uitgenodigd om een uitgebreide vragenlijst in te vullen, de Ervaringsscan. De uitkomst van de scan komt in het intakegesprek aan de orde.


Meer informatie

Neem dan contact met ons op: 0345 – 471370 of mail: info@bureausterk.nl


Of kijk op de website van Sociaal Werk wekt voor meer informatie.