EVC VOOR EEN OFFICIEEL HBO-DIPLOMA

Je werkt al enige tijd op hbo-niveau  maar je beschikt niet over het diploma dat past bij jouw werk of functie. Het kan zijn dat je al wel over een ander hbo-diploma beschikt of dat je doorgestroomd bent op basis van jouw mbo-diploma. Hoe dan ook, wij helpen je om jouw kennis en kunde te vergelijken met de inhoud van een hbo-opleiding. Als je voor onderdelen van de opleiding aantoont dat je die al beheerst, kun je met een Ervaringscertificaat vrijstelling aanvragen. Op die manier leer je alleen wat je nog nodig hebt. Dat maakt de opleidingstijd een stuk korter.

We verzorgen EVC voor verschillende hbo-opleidingen, zowel op het niveau van bachelor als associate degree: Pabo, PEP, tweedegraads docent Neder­lands of Engels, Bachelor of Nursing, Social Work. Maar ook voor managementopleidingen in techniek en zorg. Bureau STERK kent de wegen en werkt samen met verschillende hogescho­len.
Officieel erkend
Bureau STERK is een erkend EVC-aanbieder en mag daarnaast ook het keurmerk van de NRTO voeren. Onze ervaringscertificaten worden bij het Nationaal Kenniscentrum EVC geregistreerd. In oktober 2020 zijn we opnieuw door Ho­béon positief beoordeeld, daarmee is onze erkenning als EVC-bureau weer verlengd net als het NRTO-keurmerk.

Meer weten?
Bel voor meer informatie 0345 - 471 370 of mail: info@bureausterk.nl