SAMEN DELEN, SAMEN SPELEN

Samen ontwikkelen (SON)

Ontwikkel je je graag samen, in een groep of in een leergemeenschap? Krijg je energie van contact met collega-professionals? Raak je geïnspireerd door kritische vragen en hou je van de dialoog en een goede discussie? Dan past Samen Ontwikkelen bij jou!

Met Samen Ontwikkelen geef je zelf vorm en inhoud aan jouw traject. Jouw ambitie, interessegebied en behoefte zijn leidend. Je volgt het traject in een groep van ongeveer 10-15 collega-professionals samen met onze experts en facilitator. Op deze wijze werk je toe naar het realiseren van jouw ambities en/of die van jouw organisatie. Dit doe je aan de hand van jouw persoonlijk ontwikkelplan. Je kunt je voor SON bij ons inschrijven of met ons een (in-company) traject op maat voor jou en je collega's samenstellen.

Een traject duurt 6 tot 9 maanden. Gedurende deze maanden werk je aan je ontwikkeling binnen een zelfgekozen (professionaliserings)thema’s. Hierbij word je ondersteund door inspirerende en uitnodigende bijeenkomsten. Tijdens het gehele traject is er veel ruimte voor kennisdeling. Afhankelijk van de gekozen thema’s, zetten wij experts in, zoals een filosoof of bijvoorbeeld een deskundige op het gebied van polarisatie of de ontwikkeling van IKC’s. Zo werk je stap voor stap aan je ontwikkeling. Tijdens de laatste bijeenkomst rondt ieder op eigen wijze het traject af, desgewenst met een beoordeling.

(Her)registratie noodzakelijk?
Mocht (her)registratie noodzakelijk zijn dan vindt aan het eind van het traject een beoordeling plaats. Daarbij beoordelen onze assessoren of er sprake is van voldoende groei en ontwikkeling. Bij een voldoende beoordeling ontvang je een STERK-certificaat waarop de afgeronde thema’s en behaalde resultaten vermeld zijn.

Een traject kan er als volgt uit zien:
  • groep/team van 10 collega-professionals (max. 15 personen)
  • objectieve STERKscan: jouw professionele identiteit in kaart
  • vaste facilitator met relevante inhoudelijke expertise en ervaring
  • verschillende inspirerende (avond)bijeenkomsten van 4 uur en één van 8 uur bij tenminste twee bijeenkomsten is een filosoof of expert aanwezig
  • eten en drinken inbegrepen
  • kennis uitwisselen tijdens bijeenkomsten
  • e-Portfolio voor al je persoonlijke documenten; blijvend van jou
  • inspiratiediner met gastspreker(s)
  • een boek naar keuze
  • STERK-certificaat (voor schoolleiders geldig in het kader van herregistratie)
Je kunt je traject uitbreiden met extra producten zoals coaching of een extra inspiratiediner.

Locatie: Culemborg of bij jou in de buurt
Duur: maximaal 1 jaar
Kosten: vanaf € 2.400,- per persoon
Kosten voor een traject op maat: op aanvraag

Meer weten?
Bel voor meer informatie 0345 - 471 370 of mail: info@bureausterk.nl