HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Een assessment voor de start van de opleiding is mogelijk voor de deeltijd bachelor opleidingen Social Work, Verpleegkunde, Communicatie, Human Resource Management en Bedrijfskunde. Voor het traject werkt de Hanzehogeschool Groningen samen met Bureau STERK. Voor de opleiding Social Work is er ook een mogelijkheid, waarmee sociaal werkers aan de hand van hun SKJ-registratie en een assessment vrijstellingen kunnen krijgen voor enkele modules van de deeltijdopleiding Social Work. Onlangs rondde de eerste professional uit het Social Work het nieuwe traject af.

Lengte en kosten van een assessment

Een assessment duurt gemiddeld vier maanden. Dat betekent dat professionals die volgend jaar een deeltijdopleiding willen volgen, nog tot dit voorjaar hebben om zich aan te melden als ze het volledige assessment voor de start van de opleiding willen doen. De kosten van het assessment hangen af van de gekozen route. Meer informatie over het traject en vrijstellingsmogelijkheden voor het deeltijdonderwijs is te vinden op deze pagina van de website van de Hanzehogeschool.

Kwaliteit van assessments geborgd

De Hanzehogeschool Groningen en Bureau STERK hebben zorgvuldig samengewerkt en goede afspraken gemaakt over hoe je verworven competenties aantoont. In de komende periode kijken assessoren van de Hanzehogeschool Groningen mee in trajecten bij Bureau STERK en andersom. “Zo borgen we de kwaliteit van het assessment en weten we zeker dat iemand die een vrijstelling krijgt daadwerkelijk op dat gebied al op hbo-niveau functioneert, ook als dat assessment dus buiten de Hanzehogeschool plaatsvindt.”

Kosten AD Social Work

  • Intakegesprek: € 165,- (vervalt indien EVC-traject bij Bureau STERK gestart wordt).
  • Tarief: € 1.350,-
  • Verzilveringskosten € 300,-
  • Alle prijzen zijn ex. btw

Lees meer op deze pagina.

Kosten Bachelor Social Work

  • Intakegesprek: € 165,- (vervalt indien EVC-traject bij Bureau STERK gestart wordt).
  • Tarief: € 1.750,-
  • Verzilveringskosten € 300,-
  • Alle prijzen zijn ex. btw

Lees meer op deze pagina.

NIEUW: Toegepaste psychologie

We zijn bijna klaar met het inrichten van een EVC-traject voor Toegepaste psychologie. Binnekort vind je hier veel meer informatie over. Kijk ook op deze pagina van de Hanzehogeschool, daar vind je alvast meer informatie over de studie zelf. Later volgt er een pagina waar wordt toegelicht hoe je met een EVC-traject in aanmerking kunt komen voor vrijstellingen van modules.
[object Object]