JIJ IN BEELD

Je persoonlijke en professionele kenmerken op een poster. Het kan!


“Ik vind dat iedere 21-jarige in het basispakket van de zorgverzekeraar de kans moet krijgen om een STERKscan te maken en daarover het gesprek te voeren”
(Merel Buth, intern begeleider)


STERKSCAN

In de STERKscan breng je jezelf letterlijk in beeld. Alle ingevulde antwoorden en geüploade beelden vormen een poster. Op die poster zijn verschillende (persoons)kenmerken zichtbaar: inspiratiebronnen, zelfbeeld, trots op, lijfspreuk, kernkwaliteiten en nog veel meer. Ook professionele waarden en normen, een zelfscan met 360°-feedback, dynamiek van de organisatie, visie of mensbeeld, ambities en dergelijke komen aan bod. De ambities kunnen eenvoudig tot een ontwikkelplan gemaakt worden.

Deze unieke, objectieve en inspirerende STERKscan vormt de start van elk ontwikkel- en EVC-traject bij Bureau STERK. We hebben de STERKscan ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten waaronder de positieve psychologie (Seligman) en waarderend onderzoek (Appreciative Inquiry, Cooperrider).

De STERKscan wordt in onderwijs, zorg en techniek al door veel professionals gebruikt zoals schoolleiders, docenten, verpleegkundigen, monteurs, begeleiders. Maar ook teams, organisaties en besturen zetten de STERKscan in voor ontwikkel- en waarderingsgesprekken.

Enkele organisaties die STERKscan al inzetten: Inholland, Marnix Academie, Catharina Ziekenhuis, Elkerliek Ziekenhuis, Schoolleidersregister VO.

Kosten
Een STERKscan kost vanaf € 75,- per stuk ex. btw. Maatwerk is mogelijk vanaf 5 werknemers binnen 1 bedrijf of organisatie.

Meer informatie
Neem dan contact met ons op: 0345 – 471370 of mail: info@bureausterk.nl
[object Object]

OOK VOOR KINDEREN: ONTWIKKELING IN BEELD

Bureau STERK vindt dat ook kinderen inzicht moeten kunnen krijgen in waar ze staan en hoe ze eigenaar kunnen worden van hun ontwikkeling. Daarom hebben we ook voor hen een portfolio ontwikkeld.