Schoolleider primair onderwijs

Schoolleider primair onderwijs - b110

Omschrijving EVC-traject
Deze EVC-procedure is geschikt voor iedereen die werkzaam is in het basisonderwijs of (voortgezet) speciaal onderwijs en zich op basis van werkervaring wil laten opnemen in het schoolleidersregister.

Herken je je hierin? Heb je wel het werk- en denkniveau dat past bij deze omschrijving, maar kun je dit niet aantonen met een diploma of ander waardedocument? Laat dan je werkervaring erkennen.

Bureau STERK biedt een programma op maat met de STERKscan, een gebruiksvriendelijk e-portfolio en deskundige begeleiding door iemand die het werkveld goed kent. Daarmee behaal je een officieel erkend Ervaringscertificaat dat je kunt indienen bij het SchoolleidersregisterPO . Hiermee word je geregistreerd als schoolleider RDO. Zo toon je aan dat je een vakbekwame professional bent. Daar helpen wij je graag bij!

Voorwaarden
  • Actuele en relevante (werk)ervaring van minimaal 1 jaar in het onderwijs als schoolleider.

Verzilvering
Je kunt dit Ervaringscertificaat indienen bij het schoolleidersregister PO zodat je wordt geregistreerd als schoolleider RDO.

Kosten EVC
  • EVC-procedure: tarief verkort traject € 1.995,- (ex btw)
  • EVC-procedure: tarief regulier traject € 4.250,- (ex btw)
  • extra begeleiding: € 165,- ex btw) per uur
  • registratiekosten SRPO: € 55,- (ex btw)
  • alle kosten zijn exclusief btw

Aanmelden
Meld je direct, kosteloos en vrijblijvend, aan voor dit EVC-traject. Vul je gegevens in en eventueel die van je werkgever. Na de aanmelding word je uitgenodigd om een uitgebreide vragenlijst in te vullen, de Ervarings- of detailscan. De uitkomst van de scan komt in het intakegesprek aan de orde om een passend traject samen met jou uit te stippelen.

Meer informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op: 0345 – 471370 of mail: info@bureausterk.nl